Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Werken bij > Stage

Kom je ook stage lopen bij het Vogelhospitaal? 

Heb je interesse in een stage bij het Vogelhospitaal? Op deze pagina kun je daar meer informatie over vinden.

Het Vogelhospitaal is een erkend SBB-leerbedrijf en heeft een accreditatie voor de volgende opleidingen:

  • Bedrijfsleider dierverzorging 25730
  • Dierenartsassistent paraveterinair 25731 (Let op, niet op alle onderdelen)
  • Medewerker dierverzorging 25732
  • Onderzoeker leefomgeving 25581
  • Zelfstandig medewerker dierverzorging 25734

Ook voor andere opleidingen die te maken hebben met dier, natuur en wildlife is het mogelijk om stage te lopen bij onze opvang. Twijfel je of jouw opleiding geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op om meer over de mogelijkheden te horen.

Het Vogelhospitaal is een gewilde plek om stage te lopen, het is daarom ook aan te raden om ruim voor de beginperiode van jouw stage al contact met ons op te nemen. Stuur dan een email naar info@vogelasiel.nl met je CV en de volgende gegevens: 

Naam:
Adres:
Telefoonnummer:
Naam opleiding:
Niveau:
Leerjaar:
Datum stageperiode (begin en einddatum):
Naam mentor/stagebegeleider school:
Motivatie:

Na het indienen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Tijdens de drukke periode (voorjaar) kan het iets langer duren voor wij contact met je opnemen. Als de stageaanvraag is goedgekeurd nodigen we je uit om een ochtend of middag mee te lopen bij de opvang, zodat je alvast een idee krijgt van het soort taken dat je tijdens je stage kan gaan doen. Daarna zal er een schriftelijke bevestiging van de stage worden verstuurd via mail.

Voordat je een stageaanvraag doet is het belangrijk om te weten dat je van ons een stagerooster krijgt in de periode waarin jij stage loopt. Omdat de dierverzorging elke dag gewoon doorgaat zal je er rekening mee moeten houden dat je ook in de weekenden, vakanties en op feestdagen kan worden ingeroosterd. Ook geldt voor alle studenten, ongeacht de studie die ze volgen, dat de dierverzorging altijd een onderdeel uitmaakt van de dagelijkse taken die gedaan moeten worden.

Het is ook mogelijk om een beroepsoriëntatiestage of een maatschappelijke stage bij ons te lopen, we houden hierbij wel aan dat je minimaal 15 jaar moet zijn.

Heb je vragen of wil je meer informatie over stages? Laat het ons weten via info@vogelasiel.nl.