Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Werken bij

Werken bij

 

Onderhoudsmedewerker

We zoeken een zelfstandige klusser met 2 rechterhanden voor onderhoud
Op een plek waar veel gewerkt wordt gaat helaas ook wel eens iets kapot. Voor het onderhoud en of reparatie van de gebouwen, kooien en apparaten zoeken we een zelfstandige klusser met technisch inzicht en twee rechterhanden.

Vergoeding: minimum loon
Werktijden: ca 16 uur per week
Bijzondere Voorwaarden: Ervaring met technisch nodig voor kleine onderhoudsklussen (elektra, loodgieter, timmerwerk, etc)
Inwerkmethode en begeleiding: Begeleiding zal door de beheerder op zich worden genomen.
Interesse? Neem contact op via info@vogelasiel.nl

Secretaris bestuur

Als secretaris maak je deel uit van het bestuur van het professionele Vogelhospitaal in Naarden, en draag je bij aan de maatschappelijke functie van de opvang. 
Als secretaris van het bestuur van stichting Vogelopvangcentrum Midden Nederland ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Je onderhoud de administratieve gegevens en in overleg kunnen ook andere taken worden vervuld. Hiermee draag je bij aan de maatschappelijk functie van Vogelhospitaal Naarden waar de stichting verantwoordelijk voor is. Het is een vrijwillige taak.

Werktijden: In overleg. 1 x in de 6 weken is er een bestuursvergadering.
Bijzondere Voorwaarden: enthousiasme
Inwerkmethode en begeleiding: In overleg met de overige bestuursleden.
Interesse? Neem contact op via info@vogelasiel.nl

Vrijwilligers zijn hard nodig!

We hebben altijd handjes tekort. Er is veel te doen in het Vogelhospitaal. Ook als je niet direct met vogels wilt werken, zit er een functie voor jou bij! Neem een kijkje op onze vriwjilligerspagina door op de link hieronder te klikken. 

Vrijwilliger worden