Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Help ons helpen > Bedrijven

Bedrijven

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor u als bedrijf?
Bekijk onze sponsor-brochure hier of klik op een van de onderstaande opties. 

Adverteren in onze nieuwsbrief

Een goede manier om het Vogelhospitaal te ondersteunen is door te adverteren met een full-color advertentie in onze nieuwsbrief. Dit kan al vanaf € 75,-!

Prijzen per advertentie per jaar (2 uitgaven):

  • A.    gehele pagina A4: 148(b) x 210(h) mm à € 825,00
  • B.    halve pagina A4: 148(b) x 210(h) mm à € 425,00
  • C.    kwart pagina A4: 148(b) x 105(h) mm à € 225,00
  • D.    achtste pagina A4: 74(b) x 105(h) mm à € 125,00
  • E.    zestiende pagina A4: 74(b) x 52(h) mm à € 75,00
  • F.    banner: 148(b) x 20(h) à € 75,00

Contact

Kooisponsoring

Bedrijven kunnen een kooi sponsoren. Eigenlijk heet dit kooiadoptie. De adoptie wordt kenbaar gemaakt door het plaatsen van een bord met logo en naam van het bedrijf/de persoon op de betreffende vogelkooi. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 2 jaar voor een bedrag van € 250,- per jaar.

Contact

Projectsponsoring

Regelmatig hebben wij projecten waarvoor wij op zoek zijn naar incidentele sposoren. Wij hanteren de gouden regel dat we projecten pas uitvoeren als daar voldoende sponsorgelden tegenover staan. Wilt u als bedrijf uw naam verbinden aan een van onze projecten? Neem dan snel contact met ons op!

Contact

Supporting partner

U kunt zich aanmelden als supporting partner van het Vogelhospitaal. Voor een bedrag van minimaal €500,- per jaar wordt u als supporting partner vermeld in ons magazine en op onze website, én ontvangt u een sticker waaruit blijkt dat u supporting partner bent van het Vogelhospitaal. De sticker kunt u plakken waar u zelf wilt, bijvoorbeeld op een winkelraam of op de deur.

Contact

Sponsor open dag

Jaarlijks houden wij in juni onze open dag. Gemiddeld bezoeken ruim 1000 belangstellenden op deze dag ons Vogelhospitaal in Naarden. Op het buitenterrein houden we een gezellige natuurmarkt waar groene stichtingen, dierenambulances en biologische producten te vinden zijn. Ook zijn hier tal van activiteiten voor jong en oud. Eén van deze activiteiten is onze tombola 'de kip met de gouden eieren', waar bezoekers voor een klein bedrag een lot kunnen kopen. Met dit lot maken ze kans op mooie prijzen.

De opbrengst van de tombola komt geheel ten goede aan de opvang en verzorging van onze vogels. U kunt meehelpen door een product of dienst ter beschikking te stellen voor deze tombola. Op de kraam en in onze nieuwsbrief zorgen wij ervoor dat uw donatie niet onopgemerkt blijft! U kunt natuurlijk ook een financiële bijdrage doen om onze kosten van de open dag te dekken of om prijzen voor de tombola mee aan te schaffen.

Affiniteit met kinderen? Sinds een paar jaar hebben we een speciale kinderbingo, met leuke prijzen speciaal voor kinderen!

Contact