Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Help ons helpen > Particulieren

Particulieren

Donateur worden

U kunt ons helpen door donateur van onze stichting te worden. Dit kan al voor slechts € 2,50 per maand. Als donateur ontvangt u tweemaal per jaar ons magazine en een uitnodiging voor onze open dag. Vul het formulier in en word nog vandaag donateur!

Donateur worden

Eenmalige donatie

Wilt u liever een eenmalige donatie doen? Dit kan heel makkelijk via geef.nl.

Eenmalige donatie

Periodieke schenking

U kunt ons ook steunen met een periodieke schenking. Omdat onze stichting de ANBI-status heeft is de schenking voor u aftrekbaar van de belasting. Een periodieke scheking gaat u aan voor de duur van tenminste vijf jaar. De exacte voorwaarden kunt u nalezen bij de belastingdienst.

Periodieke schenking

Erfenis of legaat

Vele tienduizenden vogels hebben we kunnen redden dankzij een erfernis of legaat. Maar ook konden we een aantal mooie projecten uitvoeren ter nagedachtenis aan een overleden dierenvriend, zoals bijvoorbeeld een van onze uitwenkooien.

Over de mogelijkheden van nalatenschappen en legaten hebben we een mooie folder gemaakt. U kunt deze folder opvragen door contact met ons op te nemen.

Contact

Vriendenloterij

Stichting Vogelopvangcentrum MIdden-Nederland is erkend beneficiant van de Vriendenloterlij. Door mee te spelen maakt u niet alleen iedere maand kans op mooie prijzen maar steunt u ook het werk van het Vogelhospitaal in Naarden.

Speel nu mee!

Speelt u al mee?

Dan kunt u aangeven bij de Vriendenloterij dat u wilt meespelen voor de Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland. Ons beneficiantennummer is 10024.

Zelf overmaken

Wilt u liever zelf geld overmaken? Dat kan natuurlijk ook altijd. Dit kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL81 INGB 0679 1722 89 tnv St. Vogelopvangcentrum Midden-Nederland.