Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Organisatie > Erik Bruinning

Erik Bruinning | Beheerder

Erik Bruinning

Mijn naam is Erik Bruinning. In september 2009 meldde ik mij aan als vrijwilliger bij het Vogelhospitaal. Ik had niet gedacht dat ik mijzelf later aan u zou kunnen voorstellen als beheerder. In eerste instantie zou ik één zondag in de week helpen bij het verzorgen van de vogels. Na twee weken was ik al met het ‘virus’ besmet zeven dagen per week aanwezig.

In deze periode heeft mijn collega Stefan mij wegwijs gemaakt in de wondere wereld van de vogels. Dank aan hem voor het overbrengen van zijn kennis over en passie voor deze prachtige dieren.

Voor ik bij het Vogelhospitaal aan de slag ging was ik werkzaam in diverse andere bedrijfstakken. Zo heb ik o.a. de functie van fortwachter van het eiland Pampus op mijn CV staan en heb kaderfuncties in de beveiligingsbranche gehad. De laatste jaren heb ik als zelfstandig ondernemer een bedrijf gehad in de bouwsector.

Trots ben ik dat het bestuur van Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland mij het vertrouwen heeft gegeven deze uitdagende en verantwoordelijke functie in te vullen. Met veel vertrouwen zie ik de toekomst tegemoet en zal het Vogelhospitaal ook een beetje mijn Vogelhospitaal zijn.