Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > OpenDag

OpenDag

OpenDag

A.s. zondag 30 juni 2024 is er weer een Open Dag bij ons Vogelhospitaal in Naarden. Van 11.00 tot 17.00 zijn er tal van activiteiten voor jong en oud en kunt u een kijkje nemen in ons Vogelhospitaal. Komt u ook?

U kunt niet alleen een kijkje nemen in het Vogelhospitaal, maar ook vogels spotten tijdens de vogelwandeling, of struinen langs een van de vele brocante-kraampjes met allerlei spullen. Bij ons succesvolle vaste onderdeel 'De kip met de Gouden Eieren'-tombola zijn er mooie prijzen te winnen en bij de informatiestands vertellen we u graag meer over vogels; roofvogels, uilen, exoten, jonge vogels of bijvoorbeeld over huisdiervogels. Of over het worden van vrijwilliger of stagiair in de vogelopvang. 

En... u kunt ook nog eens een unieke rondleiding winnen door tv-persoonlijkheid Marijke Helwegen! Meer weten en wilt u ook kans maken op deze rondleiding? Kijk dan hier voor meer informatie

Ook voor kleine kinderen is er van alles te doen, zoals springen in het heus luchtkasteel, een speurtocht met allerlei interessantje weetjes, een kleurplaat-winactie en ook voor de kleintjes zijn er prijzen te winnen bij de tombola speciaal voor kinderen. En uiteraard verzorgt onze catering voor iedereen heerlijke hapjes en drankjes. 

We zien u graag! Tot 30 juni.

             


 Parkeren op de dag zelf kan op de Keverdijk: