Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > Open Dag Vogelhospitaal

Open Dag Vogelhospitaal

Open Dag Vogelhospitaal

Op 10 juni was de open dag van het Vogelhospitaal. Een uitgelezen kans voor bezoekers om kennis te maken met de activiteiten van het Vogelhospitaal en een goed moment om te kijken hoe het Vogelhospitaal te werk gaat. Het was mooi weer, waardoor we veel bezoekers verwachtten.

Er was voor ieder wat wils. Voor de kinderen was er onder andere een springkussen en een kindertombola. Voor de volwassen hadden we ook dit jaar weer ‘De kip met de gouden eieren’. De kraam was goed gevuld met mooie prijzen, geschonken door betrokken ondernemers. Daarnaast waren diverse organisaties gerelateerd aan dierenwelzijn aanwezig zoals de Dierenambulance, Vogelwerkgroep het Gooi, IVN, Imkervereniging Bussum e.a. om voorlichting te geven omtrent hun activiteiten.

Men kon een kijkje achter de schermen nemen en de opgevangen vogels bekijken. Daarnaast werd er voorlichting gegeven over het werk van het Vogelhospitaal. Ook aan de innerlijke mens was gedacht. Er waren diverse standjes waar men eten en drinken kon kopen. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de opvang van vogels.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde open dag met veel bezoekers. Bij deze bedanken we alle bezoekers en de aanwezige standhouders voor hun komst.