Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > Koop een uniek mondkapje en steun het Vogelhosp...

Koop een uniek mondkapje en steun het Vogelhospitaal!

Koop een uniek mondkapje en steun het Vogelhospitaal!

Vanaf vandaag, 1 december, zijn mondkapjes verplicht in ruimtes die publiek toegankelijk zijn. Nu kun je natuurlijk een pak wegwerpmondkapjes kopen, of neutrale wasbare. Maar je kunt ook een origineel, leuk mondkapje kopen, waarmee je ook nog een goed doel steunt! Het Vogelhospitaal Naarden heeft eigen mondkapjes laten ontwikkelen met een dubbel doel.

De mondkapjes met daarop “Corona bestrijd je niet in je eendtje” zijn tot wel vijfentwintig keer wasbaar en hebben een tweelaags filter dat 90% van de ingeademde lucht filtert. Ook zijn ze verstelbaar, zodat hij op bijna elk hoofd lekker zit. De mondkapjes van het Vogelhospitaal zijn te koop voor € 15,- per stuk door een e-mail te sturen naar info@vogelasiel.nl met daarin naam, adresgegevens en gewenst aantal. Je krijgt dan een e-mail met betaalinstructies. Na betaling krijg je je bestelling zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Mondkapje VogelhospitaalDe mondkapjes zitten zo lekker, dat zelfs Marijke Helwegen er mee te koop loopt! Ook onze eigen medewerkers werken dagelijks met deze mondkapjes op. Elke verdiende euro van de mondkapjes gaat naar de opvang, verzorging en revalidatie van in het wild levende vogels die door bezorgde burgers en dierenambulances naar het Vogelhospitaal Naarden worden gebracht.

Foto Marijke Helwegen: Zandstra TV