Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > Jongevogelvoerders gezocht

Jongevogelvoerders gezocht

Jongevogelvoerders gezocht

De zon is weer heerlijk aan het schijnen en de lente is nu wel echt begonnen. Dit betekend ook dat ons voerseizoen binnenkort gaat starten. In de maanden april tot en met juli worden er weer dagelijks tientallen jonge vogels binnengebracht die allemaal met de hand gevoerd zullen moeten worden. Het voeren van dit jonge grut is leuk, maar ook erg intensief. Ongeveer ieder half uur moet er gevoerd worden en het aantal te voeren snaveltjes kan tot enige honderden oplopen.

Voor het voeren van de jonge vogels zijn we op zoek naar vrijwilligers die een paar uur in de week willen meehelpen. Hierbij is het belangrijk dat je een goede oog-hand coördinatie hebt aangezien je met hele kleine vogels moet kunnen werken. Verder dien je overzicht te kunnen houden en beschik je over engelengeduld. De minimum leeftijd is 15 jaar.

Heb jij het dit engelengeduld en wil je ons graag helpen met het opvoeden van de jonkies, meld je dan nu aan voor de informatieavond. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 20 april om 19:00. Meld je aan door contact met ons op te nemen.

Let op, deze informatieavond is gratis en vrijblijvend maar alleen bedoeld voor mensen die serieus overwegen ons te komen helpen en dus een indruk willen krijgen van het werk.

Bijgevoegd is een foto met de mogelijke diensten. We verwachten dat je 1 dienst per week kan draaien.

Contact