Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > In memoriam

In memoriam

In memoriam

Met veel verdriet nemen we afscheid van Rob van Zon.

Als jonge jongen was Rob al druk bezig met vogels. Voor hij zijn studie diergeneeskunde begon, hielp hij al als vrijwilliger in het Vogelhospitaal. De passie voor vogels groeide sindsdien alleen maar meer. Na zijn afstuderen werd hij onder andere de vogelarts van het Vogelhospitaal. Bijna 20 jaar lang stond Rob klaar voor de wilde vogels, de vogels die aangereden werden, de vogels die vishaken verwarden voor voedsel, de vogels die gepakt werden door een hond, de vogels die geen eigenaar hadden om voor ze te vechten.

Rob inspireerde ons en hielp ons om de medische zorg voor de wilde vogels naar een hoger level te brengen en zo steeds meer vogels te kunnen helpen.

Tot op het allerlaatste moment stond Rob voor de vogels klaar. Vorige week maandag spraken we hem nog over de operatie van een havik met een gebroken vleugel en wilde hij graag helpen. Het is een mooie gedachte dat hij zijn passie kon volgen tot het laatste moment.

Hij heeft al de nieuwe generatie vogelartsen in spe bij ons op het Vogelhospitaal geïnspireerd en we zullen ervoor zorgen dat we in zijn naam jonge dierenartsen in spe blijven enthousiasmeren voor wilde vogels.

We wensen Rob zijn gezin, familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte.

Lieve Rob, we gaan je missen.