Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > Digitaal kijkje bij Vogelhospitaal Naarden

Digitaal kijkje bij Vogelhospitaal Naarden

Digitaal kijkje bij Vogelhospitaal Naarden

Elk jaar in juni organiseert het Vogelhospitaal Naarden een open dag. Dit jaar stond deze open dag gepland voor zondag 28 juni. Door de coronacrisis kan de open dag helaas niet doorgaan. Evenementen zijn nog verboden, maar daarnaast vindt het bestuur ook dat de anderhalve meter niet gegarandeerd kan worden in de kleine ruimtes van het Vogelhospitaal. Daarom zijn zij op de proppen gekomen met een alternatief: een video die een uniek kijkje in de keuken geeft!

Zondag 28 juni gaat deze video om 14.00 uur in première. In de video worden verschillende medewerkers en vrijwilligers aan het woord gelaten, is te zien hoe de vogels verzorgd en gevoerd worden en krijgen de kijkers een complete rondleiding over het terrein. Voor veel mensen is dit de eerste keer dat ze de kans krijgen om verschillende gerenoveerde ruimtes te bekijken. Ook is er een verrassingsoptreden van een bekende Nederlander in de uitzending. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een professioneel presentator, die ook de rondleiding geeft.

Met de speciale uitzending wil het Vogelhospitaal mensen ook laten weten hoe het gaat sinds de heropening, na de sluiting door toedoen van de NVWA afgelopen winter.

De video wordt geplaatst op het YouTube-kanaal van het Vogelhospitaal. Deze is te bereiken via de website www.vogelasiel.nl of Facebook, waar zondag een bericht zal verschijnen over de bijzondere video. Dus, altijd al een kijkje willen nemen bij het Vogelhospitaal, maar nog niet eerder de gelegenheid gehad? Pak dan nu je kans! De video blijft ook na 28 juni beschikbaar.