Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > 23 april vrijwilligersavond

23 april vrijwilligersavond

23 april vrijwilligersavond

Op 23 april om 19:00 zal er een informatieavond voor vrijwilligers gegeven worden over het voeren van de jonkies. Tijdens deze avond zal een impressie worden gegeven van het werk met uitleg en leuke foto's/filmpjes.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar vrijwilligerswerk@vogelasiel.nl.

De informatieavond is gratis en vrijblijvend, maar alleen bedoeld voor mensen die serieus overwegen ons te komen helpen en dus een indruk willen krijgen van het werk.

Mocht je de 23e niet aanwezig kunnen zijn maar wel willen komen helpen met jonge vogels voeren. Geen probleem, mail ons alsnog en dan plannen we een ander moment in voor een kennismaking.

 

Wil jij vrijwilliger worden?
Met het jonge vogelseizoen voor de deur beginnen wij het tekort aan handjes al te merken… Voor het voeren van de jonge vogels zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. We geven hieronder een kleine omschrijving van de functies.

Het voeren van dit jonge grut is heel leuk, maar ook erg intensief. Ieder jaar hebben we weer honderden snaveltjes te voeren. Voor het voeren moet je beschikken over engelengeduld en goede oog-hand coördinatie. Verdere kennis of ervaring is niet nodig, alles leer je van ons!

Het jonge-vogelseizoen loopt van mei tot en met juli. De diensten zijn verdeeld in ochtend (09-13), middag (13-17) en avond (18-21). We zijn op zoek naar mensen die minimaal 1 dagdeel per week kunnen helpen.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar vrijwilligerswerk@vogelasiel.nl.