Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Organisatie > Larisa Landré

Larisa Landré | Algemeen bestuurslid

Larisa Landré

Mijn naam is Larisa Landré, ik doe al sinds mijn tiende vrijwilligerswerk. Toen begon ik bij Kinderboerderij De Warande in Huizen als dierverzorger. Na een periode waarin ik vooral druk was met school en werk, werd ik in 2003 repetitor (pianist) bij een koor in Laren. In 2006 ging ik digitaal vrijwilligerswerk doen door websites te beheren voor instellingen zonder winstoogmerk.

Na drie jaar vrijwilligerswerk in het communicatieteam van Dierenbescherming Midden Nederland en anderhalf jaar in het PR-team van het welzijnsproject Tijd voor Meedoen in Huizen, vond ik het tijd voor een vrijwilligersfunctie met meer verantwoordelijkheden. Deze vond ik bij het Vogelhospitaal.

In deze functie hoop ik alle kennis en ervaring van mijn vorige (vrijwillige) functies te kunnen combineren. Mijn liefde en passie voor dieren is een ieder om mij heen bekend. Al sinds mijn jonge jaren ben ik donateur van vele natuur- en dierenwelzijnsorganisaties. Maar mijn steentje bijdragen met tijd, kennis en ideeën vind ik nog veel mooier!

Vooral mijn bestuurlijke ervaring komt hierbij goed van pas. Ik ben twaalf jaar actief geweest in de plaatselijke politiek, waarvan acht jaar als raadslid. De grote lijn zien, verschillende belangen tegen elkaar afwegen, argumenteren, naar mensen luisteren én met goede ideeën komen zijn daarbij onontbeerlijk, net als in het bestuur van het Vogelhospitaal.