Direct contact? Bel: 035 - 694 56 58

Home > Nieuws > Vogelhospitaal Naarden zoekt allround medewerker

Vogelhospitaal Naarden zoekt allround medewerker

Vogelhospitaal Naarden zoekt allround medewerker

Jaarlijks vinden vele duizenden vogels hun weg naar het Vogelhospitaal Naarden. Van hele jonge roodborstjes tot imposante haviken. Allen hebben ze om wat voor reden dan ook verzorging nodig, en daar zorgen onze medewerkers voor. Het hele hospitaal wordt grotendeels door vrijwilligers gedreven. Ter ondersteuning van de organisatie is het Vogelhospitaal op korte termijn op zoek naar een allround medewerker.

De allround medewerker ondersteunt met name de beheerder bij het uitvoeren van facilitaire taken en het voorbereiden van projecten. Bouwkundig en technisch inzicht zijn vereist. Het Vogelhospitaal biedt een 0-urencontract voor in eerste instantie een periode van 6 maanden.

Werkzaamheden

De allround medewerker is verantwoordelijke voor klein onderhoud aan de faciliteiten van het opvangcentrum (gebouwen, kooien en terrein) of draagt zorg voor en begeleidt het uitbesteden van deze werkzaamheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het oplossen van storingen en kleine reparaties. Daarnaast zal de allround medewerker (mede) nieuwe projecten voorbereiden (bijvoorbeeld kostencalculaties maken of offertes aanvragen).

Persoonsprofiel

Het Vogelhospitaal Naarden zoekt iemand die allround technisch inzicht heeft en ervaring met eerdergenoemde onderhoudswerkzaamheden. De ideale kandidaat heeft bovendien bouwkundig inzicht in verband met eventuele verbouwingen. De allround medewerker heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is gewend zelfstandig te werken, maar kan ook goed samenwerken met andere medewerkers. Het hospitaal zoekt iemand die flexibel is qua werktijden. Affiniteit met vogels en/of natuur is geen vereiste.

Meer informatie

Het Vogelhospitaal Naarden behoort tot één van de grootste en meest vooraanstaande opvangcentra van Nederland. Het hospitaal is voortdurend in beweging en hard bezig te zorgen voor de beste plek voor mens en dier om te verblijven. Wil je een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van het hospitaal, neem dan vóór 20 september 2020 contact op met Kees Tegelberg via ons contactformulier. Lees het volledige functieprofiel bij onze vacatures.